Even voorstellen!

Mijn naam is Reinder Bossenbroek en ik ben eigenaar van Bossenbroek Fauna. Als jongen was ik vooral buiten te vinden op zoek naar reptielen, amfibie, vlinders en vogels. Nu ik wat ouder ben geworden ligt mijn passie hier nog steeds alleen wilde ik dit op een professionele manier uit gaan oefenen. Na het volgen en afronden van de juiste cursussen op het gebied van ecologie werd mijn passie nog meer aangewakkerd. Hieruit is het idee ontstaan om in deze mooie wereld wat zinvols te gaan betekenen voor de natuur en alles wat daar in leeft. Vanuit deze gedachte was voor mij dan ook de stap klein om een ecologisch onderzoeksbureau te beginnen. 

Bossenbroek Fauna staat voor een praktisch en werkbaar plan waarbij het beschermen van de natuur op één staat.Flora en fauna quickscan nodig? Maak dan kennis met Bossenbroek Fauna!

Gaat u bouwen, renoveren of een andere ingreep in de ruimtelijke omgeving uitvoeren? Mogelijk komt u dan in aanraking met beschermde diersoorten. Volgens de wet natuurbescherming mag u deze beschermde dieren niet zomaar verstoren, verplaatsen of verwijderen. Een eerste basisscan ( flora en fauna quickscan ) geeft u meer inzicht in de flora en fauna status van uw geplande project. Afhankelijk van de uitkomsten van dit onderzoek hoeft u mogelijk niets te doen. Wanneer er tijdens deze basisscan wel beschermde diersoorten worden gevonden zal nader onderzoek in de vorm van bijvoorbeeld een vleermuisonderzoek noodzakelijk zijn. In sommige gevallen zijn enkele (kleine) maatregelen voldoende.


Wilt u meer informatie over de verschillende onderzoeksmogelijkheden zoals een flora en fauna quickscan, vleermuisonderzoek of een onderzoek naar kleine zoogdieren? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Bossenbroek Fauna. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bossenbroek Fauna is uw erkende specialist voor fauna quickscan Overijssel, fauna quickscan Gelderland, fauna quickscan Flevoland en fauna quickscan Drenthe. Bossenbroek Fauna is tevens inspecteur vleermuisonderzoek. U kunt contact met ons opnemen voor vleermuisonderzoek Overijssel, vleermuisonderzoek Gelderland, vleermuisonderzoek Flevoland en vleermuisonderzoek Drenthe. Heeft u een andere vraag of een andere regio neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram